info@newmind-institute.com

Thema: Het effect van trauma op het lichaam

 GRATIS WEBINAR MET ANOUK BINDELS 

11 september van 20.00-21.30u

Wil je toegang tot de wijsheid van het lichaam en wil je meer bewust worden van waar spanning in het lichaam wordt vastgehouden? Wil je leren hoe je emoties kan identificeren en wanneer ze in het lichaam opkomen? Dan is dit webinar speciaal voor jou! We kijken er naar uit om je op 11 september te zien.

GRATIS WEBINAR MET ANOUK BINDELS

Webinar op 11 september van 20.00-21.30u start over:

De webinar is helaas voorbij!

Het webinar is helaas vol.

Aanmelden kan nu niet meer. Hou de website in de gaten of volg ons op social media, er komt binnenkort een nieuwe datum.

Auteur van het boek 'Wijsheid van Trauma'

Wil jij je kennis en vaardigheden als professional in het werken met trauma naar een hoger niveau tillen? Tijdens het inspirerend webinar met Anouk Bindels, een autoriteit op het gebied van traumasensitief werken en auteur van het baanbrekende boek "Wijsheid van Trauma" krijg je de kans. Anouk heeft haar expertise ontwikkeld door intensieve, nationale en internationale opleidingen en trainingen van diverse gerenommeerde experts op het gebied van traumaheling zoals o.a. Gabor Maté, Bessel van der Kolk, Greg Braden, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Candace Pert en Peter Levine.

In dit boeiende webinar zal Anouk je introduceren in de Hart & Brein helingsmethode, een unieke benadering die het hart en de wetenschap van het brein combineert. Je zult leren hoe je trauma begrijpt en herkent, en hoe je de helende kracht van deze methode kunt inzetten om je cliënten op een diep niveau te ondersteunen.

In dit waardevolle webinar krijg je:

 

Inzichten in traumasensitief werken: Anouk zal de basisprincipes van traumatherapie met je delen, evenals de nieuwste wetenschappelijke bevindingen op dit gebied. Je zult leren hoe je veiligheid en vertrouwen kunt creëren in je therapeutische relaties.
De Hart & Brein helingsmethode: Ontdek hoe je de wijsheid van trauma kunt benutten om veerkracht en heling te bevorderen. Leer technieken en interventies die direct toepasbaar zijn in je professionele praktijk.
Compassionate Inquiry: Anouk zal je introduceren in de krachtige methode van compassionate inquiry, die je helpt om de kern van het trauma te ontrafelen en diepgaande inzichten te verkrijgen. Dit is een waardevol instrument dat je zult kunnen toepassen in je sessies.
Live interactie: Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen en discussie. Anouk zal persoonlijk jouw vragen beantwoorden en je begeleiden in het ontwikkelen van je vaardigheden.

Webinar speciaal voor psycholoog, therapeut, coach

Dit webinar is een unieke kans om direct van Anouk Bindels te leren, een toonaangevende expert in traumasensitief werken. Of je nu een therapeut, coach, counselor, of een andere professional bent die werkt met mensen, dit webinar zal je helpen om diepere inzichten te verkrijgen en waardevolle tools te verwerven voor je professionele praktijk.

Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in de kennis en praktische tools die Anouk je aanreikt en die je verder zullen brengen op je pad naar traumaheling!

Het webinar is helaas vol.

Aanmelden kan nu niet meer. Hou de website in de gaten of volg ons op social media, er komt binnenkort een nieuwe datum.

New Mind Institute

info@newmind-institute.com

Registratienaam Hart & Brein Training