info@newmind-institute.com

Wachtlijst voor de opleiding

'Traumasensitief werken als professional'

 

 

 

Dit is niet zomaar een traumacoachopleiding...

Dit is een transformatiereis!

Traumacoach jaaropleiding

In het voorjaar van 2025 start de nieuwe jaargang van traumacoach opleiding Traumasensitief werken als professional onder leiding van traumaexpert Anouk Bindels. Je kunt jezelf op de wachtlijst zetten zodat je als eerste op de hoogte bent als de inschrijving wordt geopend.

Ervaringsgerichte traumacoachopleiding

In deze ervaringsgerichte traumacoachopleiding leer je de diepgewortelde traumadynamieken te herkennen die het leven van je cliënten beheerst. Onder leiding van de gerenommeerde trauma expert Anouk Bindels biedt de opleiding een diepgaand begrip van traumasensitief werken.

Je leert vanuit belichaamd bewustzijn de subtiele signalen van trauma te herkennen, en hoe je met de wijsheid van het hart en brein helingproces jouw cliënten kunt helpen zichzelf te bevrijden van de beperkingen die het trauma met zich meebrengt.

Plaats jezelf vrijblijvend op de wachtlijst

De volgende stap in jouw professionele ontwikkeling

Zet jezelf nu op de wachtlijst en krijg de kans om als eerste in te schrijven voor deze bijzondere traumacoach jaaropleiding. Maak de volgende stap in je professionele ontwikkeling en ontdek de kracht van traumasensitief werken met Anouk Bindels en haar team van professionele trainers.

Wachtlijst is geopend

Ben je geïnteresseerd in deze bijzondere jaaropleiding? De wachtlijst is geopend en je kunt je daarvoor nu vrijblijvend aanmelden.

LET OP: Bevestig je aanmelding via de knop in de e-mail die je ontvangt.

New Mind Institute

info@newmind-institute.com

Registratienaam Hart & Brein Training