info@newmind-institute.com

Wie zijn wij

Anouk Bindels - Hoofdtrainer

Anouk Bindels is founder van het New Mind Institute en een visievolle expert en professional op het gebied van trauma en traumaheling. Vanuit haar professionele expertise als psycholoog en systeemtherapeut streeft ze in haar missie naar een diepere, bewustere en compassievolle benadering voor mensen die met trauma te maken hebben. Ze heeft zich toegewijd aan de "Neuro Embodied Wisdom" aanpak, en deelt haar kennis en ervaring om professionals te trainen in het traumasensitief werken.

Met haar persoonlijke verhaal, kennis, wijsheid en ervaring traint Anouk professionals in het traumasensitief werken. Haar kennis heeft zij opgedaan door vervolgopleidingen bij leading experts in de helingswereld, o.a. Gabor Maté, Bessel van der Kolk, Peter Levine, NICAMB, Joe Dispenza, Byron Katie en Steven Porges. Haar boek "Wijsheid van trauma" is een eye-opener voor degenen die op zoek zijn naar een diepere betekenis van trauma en bredere kijk op heling. Anouk's persoonlijke helingsverhaal is uitzonderlijk en het is haar passie om haar kennis en ervaring te willen delen met de wereld.

Mathanje Huisman - Opleidingsmanager

Mathanje is co-founder van het New Mind Institute en geeft sturing aan de operationele gang van zaken binnen de opleiding. Met haar jarenlange ondernemerservaring op het gebied van marketingcommunicatie, adviseert, coacht en begeleidt zij psychologen, therapeuten en coaches naar succesvol ondernemen in hun eigen praktijk. Door haar ervaringen binnen dit werkveld heeft Mathanje zich verdiept in traumaheling in ondernemerschap. Ze past o.a. EFT (Emotional Freedom Techniques) toe om professionals te ondersteunen bij het overwinnen van belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades zodat zij kunnen leven en ondernemen vanuit hun authentieke zelf.

Haar interesse in de werking van het brein werd gewekt binnen het werkveld van de psychologie en neurofeedback. Toen ze in aanraking kwam met het Hart & Brein helingsproces, werd het voor Mathanje duidelijk welk nieuwe pad ze wilde bewandelen. Sindsdien combineert ze haar passie voor het faciliteren van praktijkhouders met haar liefde voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

New Mind Institute

info@newmind-institute.com

Registratienaam Hart & Brein Training